VEF Blog

Titre du blog : Amis du Cap d'Estany Sardaniste
Auteur : sardane
Date de création : 19-12-2008
 
posté le 10-11-2011 à 11:59:25

LA FEDERACIO SARDANISTA COMUNICA

L'Obra del Ballet Popular et la Federació Sardanista de Catalunya, honorent notre ancien Président de la FSR, Monsieur BELUCH.
La cérémonie de la remise du prix à "la dedicació" attribué à monsieur BELUCH par l'obra du Ballet Popular et la Federació Sardanista de Catalunya, aura lieu le samedi 12 novembre à 17 heures, à l'église Santa Maria d'Organya actuelle CIUTAT PUBLILLA.

Senyor,

" Em plau comunicar-vos que el Consell Directiu de l’Obra del Ballet Popular i el de la Federació Sardanista de Catalunya ha acordat d’atorgar-vos el Premi a la dedicació per haver rellançat, com a president, la Federació Sardanista del Rosselló.
Com ja sabeu, aquesta distinció s’atorga anyalment, amb motiu del Dia de la Sardana tot guardonant la trajectòria de persones com vos, lliurades amb entusiasme a aquesta estimada però no sempre gratificant tasca d’enaltiment de la dansa. La concessió del premi atorgat, així com els altres guardons, van fer-se públics el passat dia 1 de maig de 2011, a Organyà, durant els actes de proclamació de Ciutat Pubilla de la Sardana 2011. Pel que fa a l’acte de lliurament d’aquestes distincions, us n’informarem amb suficient antelació.
Rebeu, doncs, des d’ara, el testimoniatge de la nostra admiració i el nostre reconeixement als mèrits que us han fet creditor del premi atorgat."

Ben cordialment,
Bartomeu Duran i Olària
President