VEF Blog

Titre du blog : Amis du Cap d'Estany Sardaniste
Auteur : sardane
Date de création : 19-12-2008
 
posté le 03-04-2016 à 08:16:37

LA LLIBRERIA CATALANA COMMUNIQUE


"Els llibres es respecten utilitzant-los, no deixant-los en pau"
Umbert ECO
 
 
Dimecres 6 d'abril a les 20h a la Casa de l'Estudiant de la Universitat de Perpinyà : Representació de l'obra de teatre "La frescor de les nits" de Joan-Francesc Castex Ey pels estudiants de primer any de català de l'IFCT.
Presència de l'autor i de la Llibreria Catalana.
Dijous 7 d'abril a les 18 hores a La Llibreria: Presentació del disc "En un miralh" del grup Mos Azimans amb la presència dels músics David Codina i Pau Marcos
Dissabte 9 d'abril a les 17 hores a La Llibreria:
Les edicions Trabucaire i La Llibreria Catalana de Perpinyà us conviden a la presentació i firma del llibre de Maite Barcons Reniu "La medicina tradicional i popular a la Catalunya del Nord".
Maria Barcons i Monique Bellsolà ens acompanyaran i ens oferiran un tastet de la peça de teatre "Les bruixes se pentinen". No us ho perdeu!

 
Divendres 8 i dissabte 9 d'abril a la Casa Musical: Participació a la setmana de la Rumba Catalana, amb venda de discos durant els dos concerts del Festival.
Dimecres 13 d'abril a les 18h30 al CASAL de Perpinyà. Presentació del llibre "Una memòria compartida. Els llocs de memòria dels catalans del nord i del sud" amb la presència d'Enric Pujol, Eric Forcada i Oscar Jané
 
Dissabte 16 d'abril a les 15h30 al Casal de Perpinyà: Sant Jordi infantil. Co-organitzat per La Llibreria,  l'APLEC i el Casal. Espectacle infantil amb la companyia País de Xauxa!
 
Dissabte 23 d'abril : Poble dels llibreters a la Plaça Arago de Perpinyà tota la  jornada. Presència de diversos autors.
Ens trobareu al 7 de la plaça Joan Payra de Perpinyà
Obrim de dimarts a dissabte, de 9h30 a 12h30 i 14h a 19h
www.llibreriacatalana.com