VEF Blog

Titre du blog : Amis du Cap d'Estany Sardaniste
Auteur : sardane
Date de création : 19-12-2008
 
posté le 17-09-2016 à 09:12:02

QUELQUES INFOS


Setembre amb La Llibreria Catalana
"No hi ha espectacle més bonic que la mirada d’un nen que llegeix."
Günter Grass
 
 
Divendres 16 de setembre a les 6 de la tarda a La Llibreria Catalana: Presentació del llibre "Arrels de ferro 2 / Racines d'acier 2", recull de 33 narracions del vallespirenc Joan-Pere Vergès.
El llibre "Arrels de ferro" és un projecte de l'autor dirigit a recaptar fons per a la restauració de l'església de Sant Martí de Cortsaví. L'autor mateix, explica que "tornant d'una excursió al Canigó, el mes d'agost de 1981, un bretó i un català prengueren la decisió de salvar les formoses ruïnes de l'antiga església de Sant Martí (s. XII), prop de la vila de Cortsaví, a la comarca del Vallespir". Avui en dia, les ruïnes de l'església de Sant Martí s'han recuperat. Però encara queden tasques menors que necessiten de recursos econòmics.
Dijous 29 de setembre de 18h30 a 19h30 i cada darrer dijous de mes: Club de lectura !
Aprendre a llegir i a parlar una llengua pot ser una iniciativa lúdica i amena quan s'emprèn al voltant d'un llibre adequat i un grup de persones amb la mateixa motivació. És en aquest sentit que cada darrer dijous de mes clients fidels de la Llibreria organitzen una trobada per a comentar i llegir llibres en català. Es tracta d'una activitat adreçada a adults que vulguin millorar la seva comprensió lectora i fluidesa verbal en català, que tinguin ganes de perdre la por a mostrar-se llegint en veu alta i que entenguin que la lectura és una de les tantes formes d'endinsar-se en una llengua i una cultura determinada.
Divendres 30 de setembre a les 7 de la tarda al Casal de Perpinyà: Presentació de "La força de la pau Otegi".
Pocs dies després de les eleccions al país basc, en les quals a hores d'ara Arnaldo Otegi, candidat de la coalició EH-Bildu, ha estat vetat per l'Estat espanyol, al Casal dedicaran una vesprada a aquest històric militant independentista basc.
Presentaran el llibre d'Antoni Batista "La força de la pau, Otegi". Una biografia del polític basc, en la qual es repassa la seua trajectòria des dels seus inicis com a militant d'ETA fins a convertir-se en la força de la pau. Per aquest acte es comptarà amb la presència de l'autor, del diputat d'ERC al Parlament espanyol Joan Tardà i de l'activista social i ex-diputat de la CUP David Fernandez.

 
Ens trobareu al 7 de la plaça Joan Payra de Perpinyà
Obrim de dimarts a dissabte, de 9h30 a 12h30 i 14h a 19h
http://llibreriacatalana.us9.list-manage1.com/track/click?u=4e916989731272c1707868881&id=10a003f969&e=ea1e37cfc9