VEF Blog

Titre du blog : Amis du Cap d'Estany Sardaniste
Auteur : sardane
Date de création : 19-12-2008
 
posté le 13-04-2018 à 14:01:45

QUELQUES INFOS

Abril i maig amb La Llibreria Catalana
"Ja m'ho deia la meva mare, llibres, llibres i més llibres."
Renada-Laura PORTET
 
 
Dissabte 21 d'abril de 10h a 19h a la Plaça Arago de Perpinyà:
Veniu a celebrar SANT JORDI a la plaça Arago de Peprinyà amb les parades de llibreters i a trobar-vos amb Coleta Planas, Daniel Hernandez, Jean Rifa, Eliane Thibaut-Comelade, Maite Barcons, Joan-Francesc Castex-Ey, Miquel Arnaudies ...

A les 15h30, Sant Jordi infantil:

El programa de la festa és el següent:
• Espectacle "Gegants i dracs" de Rah-mon Roma
• Taller de fabricació de roses
• Espertinar

Dilluns 23 d'abril a les 18h a La Llibreria Catalana :
La Llibreria Catalana de Perpinyà celebrarà la diada de Sant Jordi amb lectures i degustacions. Lectures amb Júlia Taurinyà, Laura Bertran, Coleta Planas, Joan-Francesc Castex-Ey, Sebastià Girard, Berenguer Ballester, Guillem Dalmau, Mireia Falqués, Alba Alcaide i MICRO OBERT !
I tast de vi amb el Domini Nivet-Gallinier i Vi blanc de l'Oncle Bob .
La Llibreria estarà oberta tot el dia a partir de les 9h30.

 

Dijous 3 de maig a les 6 de la tarda a La Llibreria Catalana :
Presentació dels nous materials pedagògics de l'editorial Vicens Vives destinats a mestres de primària, a càrrec de Núria Grabulosa.
Divendres 18 de maig a les 18h30 a La Llibreria Catalana :
Presentació de la novel·la "El secret de les abelles" a càrrec de la professora de secundària Estela Rodriguez i amb presència de l'autor Sico FONS. L'acte serà seguit d'una degustació de mel produït pel mateix autor, de La Casa de la Taronja, de Xavi Català.
Marcel Puig, apicultor i col·laborador en la premsa local de la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna, descobreix per casualitat el cadàver d'un jove evidentment assassinat. Les seues posteriors investigacions el portaran a conèixer Marc Company, que el posarà en la pista d'un món nocturn ple de diversió, desenganys, corrupció i malvestats policials; un món que mostra la cara més angoixant i dura del que acaba sent un terrorífic descens a l'infern de la droga, novament de moda, anomenada heroïna.
Dissabte 26 de maig a les 6 de la tarda al Casal de Perpinyà:
Presentació del llibre "Dies que duraran anys" a càrrec del fotoperiodista Jordi Borràs.
Els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017 quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans. L’astúcia popular a l’hora de custodiar urnes i paperetes, les primeres detencions de càrrecs públics, la mobilització general de la societat, la violència policial i la resistència pacífica, seran fets que ens acompanyaran per sempre a molts, i perseguiran tota la vida a uns altres.Són moltes les imatges icòniques que van deixar aquests dies de setembre i octubre. Aquest llibre ofereix una selecció de fotografies que els millors fotoperiodistes del país, encapçalats per Jordi Borràs, van deixar per a la posteritat. Acompanyen les imatges, textos d’Albert Forns, Anna Ballbona, Jordi Lara, Raül Garrigasait, Adrià Pujol, Natza Farré, Gemma Ruiz.
Ens trobareu al 7 de la plaça Joan Payra de Perpinyà
Obrim de dimarts a dissabte, de 9h30 a 12h30 i 14h a 19h
www.llibreriacatalana.com
Copyright © 2015 La Llibreria, All rights reserved.
Aquesta és una llista per informar els clients de les activitats de la Llibreria catalana de Perpinyà.

La nostra adreça:
La Llibreria
7, plaça Joan Payra
Perpinyà, Catalunya Nord 66000

 
  •