VEF Blog

Titre du blog : Amis du Cap d'Estany Sardaniste
Auteur : sardane
Date de création : 19-12-2008
 
posté le 29-01-2019 à 15:26:04

QUELQUES INFOS

Agenda de La Llibreria Catalana de Perpinyà
"La llibertat és una llibreria" de Joan Margarit
 
 
Dijous 31 de gener a les 18h30 a La Llibreria :
Reflexions sobre la trilogia de Yuval Noah Harari
Presentació i moderació a càrrec de Pere Manzanares
Yuval Noah Harari és doctor en Història per la Universitat d’Oxford i professor al Departament d’Història de la Universitat Hebrea de Jerusalem, especialitzat en Història del Món. La seva recerca se centra en les qüestions generals, com ara la relació entre la història i la biologia, si hi ha justícia en la història o si el progrés comporta felicitat. El 2012 va ser guardonat amb el premi Polonsky de creativitat i originalitat en les disciplines humanístiques.
Parlem i debatem sobre la trilogia de l'autor "Sàpiens. Una breu història de la humanitat", "Homo Deus. Una breu història del demà" i "21 lliçons per al segle XXI".
CLUB DE LECTURA: Cada segon dijous de mes. Dijous 14 de febrer - 14 de març  - 11 d'abril de 18h15 a 19h30 a La llibreria
(OBERT A TOTHOM):

Lectura de la novel·la "La novel·la de Sant Jordi" de Màrius Serra.
El bo i millor del món editorial es reuneix cada Sant Jordi per celebrar la Diada. Tothom vol triomfar amb la seva última creació literària. També Màrius Serra, que publica nou llibre amb el prestigiós segell Lorem Ipsum, comandada per l'editor de referència Nil Illa. L'obra és una novel·la negra amb voluntat profètica, ambientada en el primer Sant Jordi de la jove i vacil·lant República Catalana. En aquest context una colla de poetes venjatius liquida escriptors famosos seguint les pautes d'un joc de rol. Àcida, negra, mordaç e irreverent, Màrius Serra fa un retrat satíric del món editorial que en desvetllarà l'engranatge als qui no en forment part i farà que els qui viuen cada any la Diada des de dins s'hi vegin reconeguts.
Ens trobareu al 7 de la plaça Joan Payra de Perpinyà
Obrim de dimarts a dissabte, de 9h30 a 12h30 i 14h a 19h
www.llibreriacatalana.com
Copyright © 2015 La Llibreria, All rights reserved.
Aquesta és una llista per informar els clients de les activitats de la Llibreria catalana de Perpinyà.

La nostra adreça:
La Llibreria
7, plaça Joan Payra
Perpinyà, Catalunya Nord 66000