VEF Blog

Titre du blog : Amis du Cap d'Estany Sardaniste
Auteur : sardane
Date de création : 19-12-2008
 
posté le 11-04-2020 à 08:01:18

QUELQUES INFOS

La vostra llibreria des de casa !
"La llibertat és una llibreria" de Joan Margarit
Com ja sabeu, degut a les mesures governamentals, La Llibreria està tancada fins a nou avís.

El petit comerç no es pot permetre tancar molts dies, per això us demanem que feu un consum responsable, compreu a les botigues de barri o de poble, les que sempre hi sem, les que sabem com us dieu i coneixem els vostres gustos i els de tota la vostra família.

Tot plegat planteja un interrogant que afecta la indústria del llibre, com també altres branques de la cultura: com sobreviure al confinament amb la persiana abaixada i les vendes reduïdes al mínim? Com ho faran les llibreries per garantir que, un cop passi la quarantena, tindran recursos econòmics per tornar a obrir?

En aquest període de confinament, molts ens heu demanat com ens podíeu ajudar. Podeu reservar els vostres llibres a través de la nostra web: www.llibreriacatalana.cat o enviant-nos un correu a llibreriaperpinya@gmail.com, i us els servirem de seguida que ens ho permetin. També teniu les plataformes que us descrivim aquí sota :

Moltes gràcies pel suport i cuideu-vos !
 
 

Comprar ara, recollir després

Libelista és una xarxa de llibreries independents que ofereix un servei de venda online de qualitat i de proximitat. Utilitzant la plataforma Libelista, dones el teu suport a les llibreries locals i ajudes a mantenir el teixit cultural de la teva ciutat.

www.libelista.com

Comprar ara, recollir després

La iniciativa, que neix de la cooperativa SOM* i de l‘agència Mortensen, ens proposa accedir a un catàleg de més de 6.000 títols a través del web de Llibreries obertes, comprar el llibre que preferim i triar la llibreria on el voldrem recollir. Un cop passi el confinament i les llibreries tornin a obrir, només caldrà anar-lo a recollir.

www.llibreriesobertes.cat

Seguiu les nostres recomanacions quotidianes a través de les nostres xarxes socials:
https://www.facebook.com/llibreriacatalana/
Ens trobareu al 7 de la plaça Joan Payra de Perpinyà
Obrim de dimarts a dissabte, de 9h30 a 12h30 i 14h a 19h
www.llibreriacatalana.com
Copyright © 2015 La Llibreria, All rights reserved.
Aquesta és una llista per informar els clients de les activitats de la Llibreria catalana de Perpinyà.

La nostra adreça:
La Llibreria
7, plaça Joan Payra
Perpinyà, Catalunya Nord 66000