VEF Blog

Titre du blog : Amis du Cap d'Estany Sardaniste
Auteur : sardane
Date de création : 19-12-2008
 
posté le 06-04-2010 à 06:09:10

PRESENTATION CD COBLES TRES VENTS ET CONTEMPORANIA
Acte presentació del nou cd
FENT AMICS 1

Tenim el goig de convidar-vos a la presentació discogràfica del projecte conjunt de les cobles Tres Vents (Catalunya Nord) i Contemporània (Catalunya Sud): FENT AMICS 1. L’acte de presentació d’aquest nou cd serà el proper dissabte 10 d’abril a les 15.30 hores al Centre Cultural de Cabestany (Catalunya Nord).

L’ inquietud de les dues formacions ha germinat un projecte innovador. Un enregistrament que combina la interpretació de les dues formacions de forma individualitzada en cinc peces i de forma conjunta en dues peces.

Les sardanes seleccionades són una petita mostra dels nous exponents compositius de l’actualitat. Aquest primer volum, editat per la discogràfica Picap, inclou dotze sardanes dels següents autors: Lluís Alcalà, Marcel Artiaga, Daniel Gasulla, Olivier Marquès, Maria Mercè Navarro, Agustí Serratacó, Marc Timon i Jeroni Velasco.

La millor manera de presentar aquest enregistrament és amb la interpretació d’una actuació conjunta de les dues cobles. L’acte comptarà amb la valuosa aportació del Sr. Roger Rull, cofundador de la Federació Sardanista del Rosselló. Ell ha estat la persona escollida per fer la introducció tant de l’acte com de la versió escrita del nou enregistrament. Les dues formacions agraïm la seva col•laboració que ens ha fet sentir orgullosament emocionats. Us en oferim les seves paraules.

En aquesta iniciativa s’ha demostrat de manera contrastada el gran valor de la música com a llenguatge universal i les ganes d’interpretar amb energia la nostra música més arrelada: La Sardana.

Us esperem a tots a la presentació on tindreu ocasió d’adquirir el nou cd FENT AMICS 1.